Kelly van der Veer boos op Shownieuws: ‘Ga weg!’

Foto: TROSKelly van der Veer schrok zich een hoedje toen een cameraploeg van Shownieuws opdook bij haar nieuwe werkadres. Dat was donderdag te zien in de uitzending van het showprogramma op SBS 6. Shownieuws ontdekte dat Van der Veer tegenwoordig werkt als prostituee in een privéhuis in Den Haag en ging daar een kijkje nemen. Toen Van der Veer langsliep om naar haar werk te gaan, benaderde Shownieuws haar. “Kel, mag ik wat vragen?“, klonk het, waarop ze riep: “Nee, ga weg schat!

Het programma heeft Van der Veer niet in beeld gebracht. Alleen haar blauwe broek en zalmroze Nike-sneakers waren in beeld.

Showdeskundige Evert Santegoeds vindt het opvallend dat de Big Brother-bekendheid ‘ga weg’ riep. “Dat is een rare tekst voor iemand met dat beroep.”

Van der Veer raakte volledig van haar apropos. “Ze was echt helemaal geschrokken van het feit dat we daar zo maar stonden met een camera. Ze was helemaal niet van plan nou eens open en bloot voor haar nieuwe job uit te komen.”

Ze belde zelfs de politie op een gegeven moment. Toen ging ze op het balkon staan om de aankomst van de politie te filmen. Onze verslaggever wist ook niet meer zo goed wat hij moest doen.”

Volgens Santegoeds is alles met een sisser afgelopen. “De politie heeft er ook niet echt hard tegen opgetreden.

Van der Veer kost 150 euro per uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen