Jupiler League vrijdag vast om 23 uur bij Veronica

De verhuizing van de Jupiler League van SBS 6 naar Veronica gaat gepaard met een nieuw vast uitzendtijdstip én een nieuwe presentator. Wytse van der Goot zal de samenvattingen elke vrijdag om 23.00 uur presenteren. Dat heeft SBS vandaag laten weten. Jupiler League-directeur Marc Boele is tevreden met de nieuwe uitzendplek. “De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan.”

Fans die bij de wedstrijden zijn geweest kunnen bij thuiskomst direct de doelpunten van de overige wedstrijden zien, aldus Boele. “Daarnaast zijn we blij dat Wytse van der Goot het programma presenteert. Hij past als nieuw en fris presentatietalent perfect bij de Jupiler League, waar alles draait om ontwikkeling van talenten.”

Het programma op vrijdagavond duurt circa een uur en volgt op de comedyseries of autoprogramma’s van Veronica. Ook is er een aflevering op maandag van circa een halfuur. “Deze uitzending sluit aan op de grote filmseries die op maandag worden uitgezonden, zoals Jurassic Park, Marvel, Pirates of the Caribbean en Batman.”

Online zijn alle samenvattingen ook te zien bij NUsport, het sportplatform van de grootste nieuwssite van Nederland, NU.nl. In de app wordt op regio getarget, zodat men bijvoorbeeld in Eindhoven de samenvattingen van FC Eindhoven op de voorpagina krijgt.

Boele: “Het gebruik van geo-targetting bij NUsport is voor ons als competitie met een sterke regionale verankering ook bijna een must. Op deze manier kunnen we de fans de voetbalmomenten bieden waar ze het meest op zitten te wachten.

De rol in de Jupiler League gaat op vrijdag 5 augustus weer rollen. Op die dag beginnen ook de uitzendingen op Veronica.

Veronica en NUsport hebben ook de uitzendrechten van de UEFA Champions League en de samenvattingen en live de halve finales van de KNVB Beker in het voetbalpakket.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen