Johan Derksen vindt FOX Sports ‘toppie’

Johan Derksen is er erg content mee dat de samenwerking tussen zijn RTL 7-talkshow Voetbal Inside en de betaalzender FOX Sports volgend tv-seizoen gewoon doorgaat. Dat heeft hij gezegd in het praatprogramma. Door de samenwerking mag Voetbal Inside sportbeelden laten zien waar FOX eigenaar van is. “Dat stellen wij bijzonder op prijs en daarom vinden wij FOX toppie“, aldus Derksen. “FOX is de uitstekende werkgever van onze Hans en van Kees Jansma.

Naar sport op zenders van de NPO kijkt Derksen minder graag. “Er zijn programma’s waar ik elke avond naar kijk die worden gepresenteerd met een air alsof ze de evangelie verkondigen. Het is alleen maar gebakken lucht en het intrappen van open deuren.”

Daarom vind ik de humor om te lachen die wij nog hebben, wel een verrijking. Wij onderscheiden ons wel van al die andere suffe talkshowtjes over voetbal. Ik heb het over de Publieke Omroep uiteraard, want de commerciëlen zijn onze vrienden.”

Behalve één commerciële partij, voegt Derksen daar aan toe. “FOX is top. Ziggo? Véél minder. Die willen niet samenwerken met ons en daar houden we niet van.”

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen