Jan Roos haalt genadeloos hard uit naar Thijs Zeeman

Foto: RTLGeenStijl-gezicht Jan Roos haalt keihard uit naar SBS 6-programmamaker Thijs Zeeman (foto). Dat is te lezen op Twitter. Zeeman zei deze week in De Slimste Mens dat hij het Oekraïne-referendum heeft genegeerd, omdat hij niet ‘mee wilde doen aan het feestje van GeenStijl’. Roos: “Die probeert al jaren een soort Peter R. de Vries te zijn, nu ook in meningen dus. Flapdrolletje. Ik heb zo’n prachtig verhaal over deze kneus. Heerlijk! Hebben jullie zin om te lachen? In een leuk verhaaltje?

Roos kent Zeeman al geruime tijd. “Toen ik bij PowNed werkte nam Dominique Weesie op een moment die winkeldochters van AT5 over. Waaronder Thijs Zeeman. Ze konden allemaal bijzonder weinig, maar eentje viel extra op. En dat was Thijs Zeeman. De man heeft geen humor. Echt nul. Gewoon niet.

Hij was tegen de aanstelling van Zeeman. “Ik begreep niet wat hij bij PowNed deed. Niemand eigenlijk, behalve Thijs Zeeman. Hij wilde namelijk de nieuwe Peter R. de Vries worden. Qua humor liggen ze op een lijn, maar hoe ging het nou met deze nieuwe misdaadjournalist Thijs Zeeman bij de omroep?

Nu wordt het leuk, meent Roos. “Thijs Zeeman wilde als eerste de net vrijgelaten Willem Holleeder op camera hebben. Dat zou zijn doorbraak worden! Dus ging Thijs Zeeman zoeken. Waaronder in een cafe waar de Neus vaak kwam… Zijn jullie er klaar voor?

Zeeman ging het café binnen, aldus de GeenStijl-ster. “En wie zit daar aan de bar? Willem Holleeder. Thijs Zeeman had de scoop van zijn leven! En toen, Jan? Toen durfde Thijs Zeeman Holleeder niets te vragen. Hahahahahhahaha. De nieuwe Peter R. zat in zijn broek te kakken aan de bar.”

Hahahah. Thijs Zeeman durfde Willem niet te filmen. Hahaha. Kwam ie op de redactie binnen: IK HEB HEM! IK HEB HEM! ‘Oh ja Thijs Zeeman, laat eens zien?’ Nou niet op beeld, want ik durfde niets aan hem te vragen, maar ik heb hem wel gezien. HHAHAHAHAHAHA.

En die prutser van een Thijs Zeeman heeft commentaar op GeenPeil. Hahaha. Maar één ding is knap van Thijs Zeeman. Hij schijnt namelijk nog bij de tv te werken. Nooit gezien, maar toch. En dat voor zo’n schijtbak.

Dus Thijs Zeeman wil niet meewerken aan een feestje van GeenStijl. Maar meneertje wilde wel bij PowNed werken, het feestje van GeenStijl.

Zeeman heeft op Twitter niet gereageerd op de aanval van Roos.

Lees ook: ‘Buikslotermeerplein beste plek om te voxpoppen’ (deze week)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen