‘Hoge kijkcijfers Hart van Nederland voelen als wraak’

De hoge kijkcijfers van Hart van Nederland voelen als zoete wraak. Dat zegt presentatrice Gallyon van Vessem in TROS Kompas. Hart van Nederland is nog altijd een kijkcijferhit. De afgelopen avonden was het programma dé winnaar op de late avond, nog boven NPO 1’s Avondetappe en ver boven RTL 4’s RTL Late Night. Van Vessem geniet van het succes van haar nieuwsrubriek. “Voor mij voelt dat ook wel een beetje als zoete wraak naar al die mensen die ons in het begin hebben uitgelachen.

Lange tijd werd Hart van Nederland beschimpt, aldus Van Vessem. “Ik houd wel van de underdogpositie. Maar nu is Hart van Nederland geen underdog meer te noemen, het gaat hartstikke goed!

Van Vessem zit al twaalfenhalf jaar bij Hart. “En tussendoor ook nog twee jaar bij Actienieuws, dus bij elkaar opgeteld al bijna vijftien jaar bij SBS 6.

De allereerste Hart werd door Van Vessem gepresenteerd, maar na twee jaar stapte ze op. “Samen met een vriendin heb ik toen een kliniek voor plastische chirurgie opgezet en een marketingbureau opgericht.

Net toen ze weer wat anders wilde doen, belde SBS. “En zo zat ik na zeven jaar onderbreking weer achter de vertrouwde Hart van Nederland-desk.

Inmiddels heeft Van Vessem het al lange tijd erg naar haar zin bij Hart van Nederland. Ze is niet van plan om te vertrekken bij het programma.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen