Hans van der Togt: ‘Hazes past bij ordinair SBS 6’

Foto: RVDAHans van der Togt denkt dat André Hazes jr een prima keuze is om Rad van Fortuin nieuw leven in te blazen op SBS 6. Dat heeft de presentator gezegd op 100% NL. Hazes jr treedt op 22 augustus in de voetsporen van Van der Togt. “Ik vind het ontzettend verrassend. Het is een jonge jongen, 22 jaar. Hij is een tikkeltje meer ordinair dan ik was natuurlijk. Ik had geen tatoeages en hij zit onder. Dat hindert niet, hoor. Ik vind het een leuke jongen, hoor, en het is verrassend“, zegt hij.

Van der Togt heeft er wel vertrouwen in. “Hij gaat het vast ook leuk doen. Ik vind het op zich een heel goede keuze. Het is een jongen die ook prima past bij een zender als SBS 6. Het is toch allemaal wat – hoe zal ik het zeggen – ordinairder. Maar nogmaals: ik vind het hartstikke leuk.”

Ik vind het verrassend, ik vind het prima. Ik heb op Nu.nl gelezen dat er plannen zijn om elke week een andere Leo of Leontine de bordjes om te laten draaien. Dat vind ik ook een leuk idee.”

Eerder tipte Van der Togt nog presentatrices Irene Moors of Lucille Werner voor de presentatie. Achteraf gezien denkt Van der Togt dat zij toch een beetje te oud zijn en het programma meer gebaat is bij een frisse wind.

Rad van Fortuin zal dagelijks om 20.00 uur te zien zijn op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen