Everon Jackson Hooi trots op rol in zomercliff GTST

Everon Jackson Hooi is er trots op dat zijn personage Bing het wederom tot de seizoensafsluiter van Goede Tijden Slechte Tijden heeft geschopt. Dat heeft de acteur gezegd op Radio 538. Vanavond zendt RTL 4 de spannende zomercliffhanger van GTST uit. Mét Bing. “Daar ben ik echt blij mee. Het is toch de zomercliff, dé aflevering van het jaar. Daar wil iedereen in zitten. Ik mag van geluk spreken dat ik er weer in zit“, aldus de acteur, die sinds kort ook onderbroeken verkoopt.

Hooi denkt dat de zomercliff van dit jaar één van de spannendste zomercliffs ooit is. “Er gaan wel heel veel spannende dingen gebeuren. Natuurlijk heb je al een paar maanden de aanloop naar het huwelijk tussen Bing en Nina en of dat nou echt een soepel huwelijk wordt, dat krijg je te zien. Er gebeurt altijd wel wat.

De acteur wordt op straat nog regelmatig aangesproken door soapkijkers. “Dat gebeurt echt nog steeds. Wel steeds minder, maar ik heb wel periodes gehad dat mensen naar me toe kwamen en zeiden: ‘Wat je nu hebt gedaan kan echt niet.’ Ik ben ook wel eens bedreigd op Twitter.

In 2005 was Hooi voor het eerst te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

De soapserie is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Maandag wordt de soap tijdelijk vervangen door de nieuwe soapserie Nieuwe Tijden.

Lees ook: Everon Jackson Hooi laat boeren en scheten op set GTST (2012)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen