Erland Galjaard dankzij yoga van rugproblemen af

Foto: EenVandaagRTL 4-programmabaas Erland Galjaard is dankzij bikramyoga af van zijn rugproblemen. Dat meldde zijn vrouw en zijn tv-ster Wendy van Dijk woensdagavond in RTL Late Night, waar ze haar lachende-mensenblad mocht promoten. Van Dijk probeert iedereen aan de bikramyoga te krijgen. “Ik heb mijn man inmiddels zo ver. Hij gaat nu ook drie, vier keer in de week minimaal. Hij had ook enorme rugproblemen. Iedereen met rugproblemen moet sowieso naar de yoga“, legt ze uit.

Bikramyoga is een yogasoort waarbij je in een verwarmde ruimte allerlei bewegingen doet, terwijl je zweet als een otter. “Ik voel me het lekkerst als ik dit minimaal drie keer in de week kan doen. Het liefst vier, vijf keer, maar dat lukt natuurlijk niet altijd met mijn agenda“, aldus Van Dijk.

Op draaidagen van The Voice doet Van Dijk sowieso aan bikramyoga. “Als ik een twaalf uur durende werkdag voor de boeg heb met The Voice, waarin we om 11.00 uur repeteren en dan doortrekken tot 23.00 uur, dan zorg ik dat ik daarvoor Bikram anderhalf uur, want dan weet ik zeker dat ik fluitend door de dag ga.

Als je er eenmaal aan begint, kom je er volgens Van Dijk nooit meer van af. “Als ik het drie dagen achter elkaar niet doe, raak ik vermoeid en krijg je juist wel weer last van pijntjes.

Peter van der Vorst heeft het artikel over bikramyoga in Van Dijks lachende-mensenblad ook gelezen. “Toen ik het las, dacht ik: dit moet ik gaan doen! Wat inspirerend!

Erland Galjaard en Wendy van Dijk staan vanwege hun zeer machtige positie in Hilversum ook wel bekend als het koningspaar van het Media Park.

Lees ook: ‘Erland en Wendy verdienen samen 1,5 miljoen euro’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen