Dries Roelvink wil zoon Donny ‘lanceren’ in showbizz

Nu Dave Roelvink een succesvolle dj is, richt vader Dries zijn pijlen op zijn andere zoon Donny. Ook hij wil een showbizzcarrière. Dat hebben ze maandagavond bekendgemaakt in een dubbelinterview in Shownieuws. Donny zet alles op alles om het te gaan maken als acteur. “Ik ga na de zomer acteerlessen nemen. Als je mij vraagt wat ik echt zou willen, dan zou ik het heel vet vinden om in een serie als Penoza te spelen. Dat lijkt me echt heel gaaf“, laat hij weten.

Vader Dries vindt het belangrijk dat er nu ook wat aandacht naar Donny gaat. “De afgelopen jaren heb ik heel veel met Dave opgetrokken. Dave kwam in mijn wereldje terecht, bij hetzelfde boekingskantoor en we deden veel samen. Daar heb ik me wel eens een beetje schuldig over gevoeld. Nu probeer ik dat een beetje recht te trekken.

Vanwege Dave’s vermeende betrokkenheid bij een juwelenroof, kreeg hij de afgelopen jaren nóg meer aandacht. Donny: “Dave had net even wat meer steun nodig en daar had ik alle begrip voor. Als het andersom was geweest, dan weet ik zeker dat ook voor mij iedereen had klaar gestaan.”

Donny kan een showcarrière goed gebruiken, want nu klopt hij nog regelmatig bij zijn vader aan voor extra geld. Dries: “‘Pa, heb jij nog 200 voor me?’ ‘Pa, heb jij nog 100 voor me?’

Dries denkt dat Donny het kan gaan maken: “Dave is nu op pad, dat gaat goed. Nu gaan we proberen Donny te lanceren.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen