Dione de Graaff twijfelde over titel De Avondetappe

Foto: Nick van OrmondtDione de Graaff heeft getwijfeld over het behoud van de programmanaam De Avondetappe. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. De Tour de France-talkshow is sinds zaterdag op de buis. Niet met Mart Smeets, maar met het duo Herman van der Zandt en De Graaff. “Het is een Tour-programma in Frankrijk. Maar wél met andere presentatoren, waardoor het toch een heel ander programma wordt. Ik dacht: misschien moet het een andere naam krijgen. Nu ben ik wel tevreden.

Duopresentatie bij een talkshow is ontzettend lastig, weet ook De Graaff. “Dat was van tevoren nog even spannend, want dubbelpresentatie is zo ongeveer het moeilijkste dat er is. Ik vind het enorm wennen. Maar wij kennen elkaar inmiddels al goed genoeg om te weten hoe de ander werkt. Bovendien hebben we altijd ontzettend veel lol samen.”

Vorig jaar was er geen Avondetappe, maar moest de kijker het doen met het vooravondprogramma Studio Tour. “Dit late tijdstip is nieuw voor mij. Ik kan de gebeurtenissen van die dag nu wat meer laten bezinken. Dat geeft een heel ander beeld dan vorig jaar. Maar ook dit jaar sta ik dicht op de koers, hoor“, zegt ze.

We maken een nieuw programmaatje vanaf de finish. Dan sta ik zeg maar óp de streep. Nou, dichterbij kun je niet komen“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen