Datingshow voor golddiggers op komst

Tv-productiehuis Blue Circle werkt aan een datingprogramma voor golddiggers. Er wordt volop gezocht naar kandidaten. Dat meldt de producent, bekend van programma’s als Idols en Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde. Geïnteresseerde dames kunnen zich nu melden. “Ben jij op zoek naar een rijke man en schaam je je daar niet voor? Ben je er trots op dat je een ‘golddigger’ bent? Waan jij je graag in luxe? Gek op shoppen en mooie reisjes naar het buitenland? Dan zoeken wij jou“, aldus het tv-bedrijf.

Blue Circle spreekt van ‘een nieuw avontuurlijk programma waarin wij je gaan helpen met deze zoektocht’.

Het lijkt er op dat de tv-makers van Blue Circle shopgrage dames willen koppelen aan rijke heren of hen juist willen doen geloven dat de man die zij kunnen gaan daten rijk is.

De eerste kritische reactie is al binnen. “O my god, te fucking triest voor woorden… What happend with ‘work for your own money’ in plaats van op je rug liggen om in luxe te leven?“, briest ene Patrick op Facebook.

Super onsympathiek, vindt Blue Circle dat: “Wil je aub beetje letten op jouw taalgebruik aub? Want wat jij suggereert is totaal niet aan de orde.

Blue Circle produceert programma’s voor zowel NPO, RTL als SBS. (Foto: Mediacourant)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen