‘BNN knipt ruzie Wibi Soerjadi uit Ranking the Stars’

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard vermoedt dat BNN Wibi Soerjadi beloofd heeft om een tv-ruzie uit de uitzending van Ranking the Stars te knippen. Dat zei ze donderdagavond in Shownieuws. Brard was aanwezig bij de opnames, waar de financiële problemen van de pianist aan bod kwamen. “Op een gegeven moment stelde ik hem de vraag: ‘Wibi, waar komen toch al die verhalen vandaan dat het financieel jou niet zo voor de wind gaat, terwijl je hier vertelt over je paarden en dat je op een enorm landgoed woont?’

Daar wilde Soerjadi niets van weten. “Hij riep: ‘Dat zijn allemaal verhalen!’ Daarop stond Karin Bloemen boven ons op en zei echt: ‘Verhalen, verhalen?! Ik ken de meneer van de piano’s persoonlijk en dat is een hele hardwerkende man. Jij moet je rekeningen betalen!’ Dat is een bloedbonje geworden, dat wil je niet weten.

Volgens Brard is er sprake van een schuld van Soerjadi van 200.000 euro, dus de zaak ligt uiterst gevoelig. “Paul de Leeuw heeft dat weten te sussen. Wibi dreigde met opstappen. Er was een heel gespannen sfeer. Ik denk heel eerlijk gezegd dat hij niet opgestapt is, omdat hem beloofd is dit stukje niet uit te zenden.

Lees ook: Patty Brard beledigd: ‘Ajouad El Miloudi is snotneus’ (vorige week)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen