Winston vindt homoshoot Jan en Tim ‘smerig-achtig’

Winston Gerschtanowitz vindt de homo-erotische fotoshoot van Jan Versteegh en Tim Hofman weinig klasse uitstralen. Dat zei de RTL 4-ster maandagavond in RTL Boulevard. Gerschtanowitz begrijpt niet waarom ze zo ordinair poseren. “Ik vind het echt heel gaaf dat die mannen dat doen, maar dit is net zo’n foto alsof iedere homo langs de A27 in de bosjes staat. Dat is toch niet echt typerend? Het is zo smerig-achtig. Voelen homo’s hier zich nou tot aangetrokken? Het is zo banaan in het bos.

BNN-sterren Jan en Tim sieren dit jaar de cover van l’Homo. De uitgave werd ook nog eens gepresenteerd in de Nieuwe Meer, een gebied waar homo’s cruisen. “Volgens mij heeft iedereen in z’n leven wel eens buiten gesekst. Of ik het ook wel eens in het bos heb gedaan? Heel lang geleden wel eens“, zei Gerschtanowitz’ collega Fiona Hering.

Hering vindt het een prima shoot. “Ik denk dat het goed is om bespreekbaar te maken dat het de normaalste zaak van de wereld is dat twee mensen van dezelfde sekse seksen en van elkaar houden.”

Gerschtanowitz: “Daar ben ik het mee eens, maar het is zo plattig, vind ik. Ik vind twee mannen ook heel mooi, laat ik daar duidelijk over zijn, maar het is plat.”

Nicolette van Dam zei vanochtend op de radio dat ze niet opgewonden wordt van de l’Homo-cover. “Nee, ik word er niet opgewonden van. Het maakt me niets uit: het is prima als zij dat willen doen, maar ik denk dat de mannen het allemaal veel spannender vonden toen Kim en Geraldine dat deden.

De mannen vonden dat geweldig. Als vrouwen die mannen zien, denken ze: o, oké, nou, leuk voor ze.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen