Winston Gerschtanowitz vertrekt bij Talpa

Winston Gerschtanowitz stopt als commercieel directeur van Talpa Media, het tv-bedrijf van John de Mol. Dat is zojuist bekendgemaakt in een persbericht. Gerschtanowitz was twaalf jaar actief voor Talpa. Nu kiest hij ervoor om zijn eigen mediabedrijf te starten, waarmee hij meer wil inspelen op digitalisering. “Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn jarenlange commitment en de meer dan plezierige samenwerking en wens hem veel succes“, luidt de officiële reactie van De Mol.

Ook Gerschtanowitz blikt naar eigen zeggen tevreden terug. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe stap in mijn carrière.

Gerschtanowitz combineert zijn werk bij Talpa al jaren met zijn rol als presentator van ’s lands meest bekeken showrubriek RTL Boulevard. Daar heeft hij, net als Albert Verlinde, een contract tot begin 2017.

Inval-Albert Peter van der Vorst begon in september nog een samenwerking met Talpa. Het gaat om een strategisch partnership, waarbij Talpa formats van Vorst Media wereldwijd mag distribueren en produceren.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen