Viktor Brand heeft geen last van ‘sexy imago’

Viktor Brand heeft geen last van het sexy imago dat hij heeft sinds zijn deelname aan Wie is de Mol. Dat vertelt de SBS 6-ster in Story. Zijn vriend André is niet jaloers op aandacht die hij krijgt. “Het is nooit een issue geweest. Hij is zelf ook heel knap. Daarbij is André het nu wel gewend dat ik aandacht krijg. Niet zozeer vanwege mijn uiterlijk, maar vanwege het feit dat ik voor tv werk. Daar hoort nu eenmaal een bepaalde aandacht bij. Maar dat gaat heel goed. André is daarin heel nuchter.

Veel sterren profiteren van de aandacht door het Gooise matras op te duiken, maar dat ziet Brand niet zitten. Hij kiest voor monogamie. “Dat is een gemeengoed als je voor elkaar kiest. We zijn héél gelukkig samen.

Brand is niet alleen gelukkig met zijn partner, maar ook met SBS 6. “Ik doe er enorm veel leuke dingen. Het programma vtwonen past heel goed bij mij. En mijn samenwerking met meester Frank Visser is ook geweldig. We hebben een heel goede klik. Als de camera’s niet draaien, zitten we lekker met een borreltje van alles te bespreken.

En ik presenteer ook nog een avond per week Shownieuws, wat ik heerlijk vind om te doen. Genieten van mijn werk en mijn André: dát is voor mij echte rijkdom.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen