Tv-ster Sylvana Simons: ‘Medium Marion had gelijk’

Foto: Nick van OrmondtSylvana Simons ziet het zoveelste bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde: medium Marion Berndsen had gelijk met haar voorspelling dat ze kritiek zou krijgen op haar toetreding tot allochtonenpartij DENK. Dat zegt de presentatrice en politica in de dop in een groot interview met Story. Simons was vorige maand gasthoofdredacteur van de Paravisie en onderging daarvoor onder meer een reading bij medium Marion. “Ze heeft gelijk gekregen. Maar ik weet waarom ik het doe.”

De tv-diva had al een rotsvast vertrouwen in medium Marion, maar gelooft haar nu al helemaal. Ze voorspelde ook dat Simons gaat trouwen met haar partner Bert. “Ze kreeg ook contact met mijn overleden vader. Mijn vader liet weten dat ik eindelijk de juiste man heb gevonden. Volgens het medium vertelde mijn vader dat ik in het verleden liefdeskeuzes heb gemaakt die voor hem niet goed aanvoelden. Dat zou nu anders zijn.

Simons had geen plannen om te trouwen. “Maar wie weet. Over de kritiek die ik krijg, had het medium immers ook gelijk. Wie weet heeft ze dat huwelijk ook goed voorzien.

Bert is een blanke man die werkt voor het ministerie van Defensie. Simons onthulde in 2001 absoluut geen zwarte vriend te willen hebben. “Als je op zwarte mannen valt, heb je echt een probleem. Vrouwen, wit en zwart, die op zwarte mannen vallen, zijn vaak alleen en lopen tegen dezelfde dingen aan. Ontrouw, onbetrouwbaarheid“, zei ze.

Simons strijdt bij DENK onder meer tegen vooroordelen en racisme.

Artikelen over de verbijsterende uitspraken van Sylvana Simons in ParaVisie kunt u hier lezen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen