Sylvana toch niet in Ranking: te druk met racisme

Sylvana Simons doet toch niet mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Ze kan komend weekend niet bij de opnames zijn, omdat ze te druk is met het aangifte doen van racisme. Dat heeft een woordvoerder van BNN laten weten. Ranking had met Simons een topseizoen kunnen draaien: ze is momenteel veruit de meest besproken vrouw van het land. Ze had in de Paul de Leeuw-show zomaar een mikpunt van spot kunnen worden, vanwege haar verbijsterende uitspraken in ParaVisie.

Simons is helemaal leeggelopen in het blad voor spirituelen. De lezer weet nu dat ze een godin is, dat ze elke ochtend even lekker voor de spiegel gaat zitten om zichzelf complimentjes te geven en dat ze lastiggevallen wordt door de planeet Mercurius.

De Leeuw zal haar daar niet mee kunnen confronteren. “Sylvana ziet ervan af. Ze is momenteel te druk met het doen van aangifte tegen racisme en discriminatie. Daarnaast slokken haar politieke werkzaamheden veel tijd van haar op“, laat BNN-VARA weten.

Andere BN’ers die meedoen aan de nieuwe Ranking zijn Sabia Engizek, Richard Groenendijk, Tim den Besten, Patty Brard, Wibi Soerjadi en Ajouad El Miloudi.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen