Rob van Someren haalt op tv uit naar Humberto Tan

De relatie tussen Humberto Tan en Radio 10 lijkt ernstig bekoeld. De zender gaf hem in oktober nog een eigen vierdelige radioshow en vorige zomer zelfs een eigen online radiostation, maar boegbeeld Rob van Someren is nu klaar met de RTL Late Night-ster. Van Someren uitte op Twitter al zijn ongenoegen dat Tan het goede doelen-evenement Golfen voor War Child heeft afgezegd, maar heeft nu ook zijn zegje gedaan voor de camera van Shownieuws. “Ik vind het onbegrijpelijk“, zegt hij.

Zo’n evenement zeg je niet een avond van tevoren af, vindt Van Someren. “Ik had toen zoiets van: er moet iets zijn. Ik snap best dat als je kind met veertig graden koorts in bed ligt, dat je dan gewoon zegt: ‘Sorry, jongens, ik kan niet komen.’ Maar er bleek niet veel meer aan de hand te zijn dan dat het in zijn agenda ineens niet meer uitkwam. Ik vind dat eigenlijk onbegrijpelijk.”

Mensen rekenden op Tan, aldus Van Someren. “Ik denk dat als je Humberto Tan heet en een beetje top of the food chain bent als het gaat om populariteit, dat je je dan niet zo makkelijk ergens van af kunt maken en zeggen: ‘Het komt me niet uit, volgende keer misschien beter.’ Daar wind ik me over op, ja.”

Van Someren heeft Tan direct benaderd via Twitter. “Ik vroeg direct aan Humberto: ‘Vertel me nou eens de reden waarom je die dag niet bent komen opdagen?’ Een reactie van hem heb ik vooralsnog niet mogen ontvangen.”

Daarom probeert hij het nu via de tv. “Het is niet Rob versus Humberto. Het gaat mij erom dat heel veel mensen zich heel erg ingezet hebben om die dag tot een succes te maken. Daar had hij zijn steentje aan kunnen en moeten bijdragen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen