Patty Brard hekelt grappen Tijl Beckand over haar lijf

Patty Brard ergert zich behoorlijk aan Tijl Beckand, bekend van tv-programma’s op RTL 4. Dat zegt de SBS 6-diva in weekblad Weekend. Brard vindt Beckand vrouwonvriendelijk. “Met grote regelmaat hoor ik Tijl Beckand grappen maken die over mijn gewicht gaan. Heel gek, als je ziet dat zijn jasjes ook met moeite dicht gaan en hij ook beschikt over een tweede kind“, aldus de tv-ster, die Beckand net zo erg vindt als de eveneens vrouwonvriendelijke Giel Beelen. “Ik word gek van jullie lelijkheid.

Beelen riep aan het begin van de maand in een interview dat hij nooit met een dikke vrouw zou daten ‘omdat ze niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben’. “Waarom zulke onhandige uitspraken doen waarmee je zoveel vrouwen op hun hart trapt?“, vraagt Brard zich af.

Brard walgt van Beelen. “Ik weet ook nog goed dat jij je eerste voor jou veel te knappe vriendin kreeg. Ze gooide je in een make-over die ongekend was. Je ranzige tanden werden onder handen genomen, je haren eindelijk gewassen en je bril vervangen. Jammer dat ze je van binnen niet wat mooier heeft gekregen.

En nu denken dat je alles over vrouwen kan zeggen en er met een Twitter-excuusje en een YouTube-filmpje vanaf kan komen? Het komt door mannen als jij dat wij elke dag weer zo ontzettend onzeker wakker worden.

Ze is klaar met Beelen en Beckand. “Ik zou het allemaal graag weg willen lachen, maar deze keer lukt het me niet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen