Patty Brard beledigd: ‘Ajouad El Miloudi is snotneus’

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard heeft zich bij de opnames van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars behoorlijk gestoord aan tv-collega Ajouad El Miloudi. Dat vertelt de SBS 6-diva in haar column in Weekend. De opnames waren volgens vast panellid Brard pittig. “Elk seizoen denk ik weer: dit was de heftigste tot nu toe. Maar OEFFF, deze laatste serie was echt dé heftigste ooit. Verbale gevechten tussen mij en Ajouad El Miloudi en knallende bonje tussen Karin Bloemen en Wibi Soerjadi wisselden zich af.

Brard voelt zich respectloos behandeld door El Miloudi. “Ajouad vond dat ik nooit wat had betekend in mijn leven voor de Nederlandse tv, laat staan voor de algehele samenleving. Ik schoot uit mijn slof.

Ze ging verbaal flink te keer tegen de NPO-presentator. “Ik kon niet uitstaan dat die snotneus me had waar hij me hebben wilde. Hij pakte me op een van mijn zwakste plekken, namelijk mijn gevoel.

Maar de ruzie tussen Bloemen en Soerjadi was ook heftig, stelt ze. “Karin Bloemen meldde dat Wibi Soerjadi’s financiële problemen helemaal geen uit de lucht gegrepen verhalen zijn, want hun gezamenlijke pianoleverancier krijgt nog tienduizenden euro’s van hem en wanneer hij dat denkt te gaan betalen.

Het was oorlog in Studio Almere. De een na de ander stapte op“, aldus Brard.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen