Jan Versteegh kan geen Rolex kopen van BNN-salaris

Jan Versteegh verdient bij BNN-VARA niet zo veel geld dat hij onbezorgd een Rolex kan kopen. Dat vertelt de presentator van vederlicht amusement vandaag in AD. Versteegh, die in maart een nieuw driejarig contract tekende bij de omroep, kan niet al te ver uit de band springen. “Van mijn eerste BNN-salaris kocht ik een motor. Een heel oude, die was niet zo duur. Ik hoorde dat Lil’ Kleine meteen een Rolex van 15.000 euro aanschafte. Dat geld heb ik simpelweg niet voor leuke dingen.

Het hoeft ook niet, aldus de 30-jarige presentator. “De luxe die ik me permitteer zijn restaurantbezoekjes. Het liefst drie keer per week. Als ik echt geld te veel had? Dan kocht ik een oude Citroën DS Cabrio. Wat een gave auto!

Het gaat Versteegh, tot enkele jaren geleden nog gymleraar, naar eigen zeggen niet om het geld. “Geld is voor mij geen grote drijfveer. Je moet de inrichting van mijn huis eens zien. Ik heb nog steeds een tweedehands stoel uit mijn studententijd.

De komende jaren is Versteegh in elk geval gegarandeerd van een vast salaris. Hij verwacht dat het beste nog moet komen. “Ik heb net bijgetekend bij BNN, maak nu een roadtrip per motor voor een reisprogramma. Het mag voor mij altijd zo doorgaan. Ervaring maakt je beter, dus het beste moet nog komen.

De BNN-VARA-presentator met het hoogste salaris is Matthijs van Nieuwkerk. Met 580.000 euro per jaar heeft hij tevens het hoogste salaris van iedereen die werkt in de Nederlandse (semi)publieke sector.

Het AD-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen