Exorcisme-serie Outcast vanavond van start op FOX

Vlak na de première in Amerika, kan ook de Nederlandse tv-kijker vanavond afstemmen op de eerste aflevering van de gloednieuwe horrorserie Outcast. De uitzending begint om 22.00 uur op FOX. Dat heeft de tv-zender laten weten. Outcast is net als The Walking Dead gebaseerd op een strip van Robert Kirkman, tevens de uitvoerend producent. De nieuwe serie vertelt het verhaal over de jonge introverte man Kyle Barnes (Patrick Fugit) die zijn hele leven is bezeten door demonen.

Kyle leeft hij als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Hij probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen.

Wanneer pastoor Anderson (Philip Glenister) zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Totdat hij achter een geheim komt, dat het einde kan betekenen van het leven op aarde.

FOX omschrijft zichzelf als een ‘kwaliteitszender met series, films en sport’. Naast Outcast en The Walking Dead brengt het station ook series als The X-Files, American Horror Story, Empire en The Flash op tv.

FOX zendt deze series als eerste en direct na de internationale premières in Nederland uit, waarmee de zender de pay-off ’The Best. First’ onderstreept.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen. Bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, bij Digitenne op kanaal 26 en bij Delta op kanaal 13.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen