Albert Verlinde: ‘Liever Radio 1 dan FOX Sports’

Albert Verlinde volgt de Eredivisie liever via Radio 1 dan via betaalkanaal FOX Sports Eredivisie. Dat geeft hij aan in TROS Kompas. Ook de grote ontknoping van de Eredivisie volgde Verlinde vorige maand via de radio. “In deze tijden zijn er betaalzenders waarop je wedstrijden live op tv kunt zien, maar ik zweer op zo’n dag toch bij het oude en vertrouwde Langs De Lijn op Radio 1. Ze blijven voor mij, ondanks alle nieuwe mogelijkheden die de tv ons biedt, de kampioen van de sportverslaggeving.

De RTL Boulevard-ster prijst de makers van Langs De Lijn. “In ijltempo en met groot vakmanschap wordt er geschakeld langs de diverse velden met verslaggevers die de spanning tot grote hoogten opvoeren en met in de studio steevast een presentatieduo dat van wanten weet.

Van ontknoping van de Eredivisie deden ze ook weer uitstekend verslag, meent Verlinde. “Het was helemaal raak en de spanning knalde als het ware de radiospeakers uit.

Volgens Verlinde klopt de titel Langs De Lijn dan ook niet helemaal. “Omdat het programma ons als luisteraar het gevoel geeft op de huid van de voetballers te zitten.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen