‘Voorrang elektrische auto’s op Media Park belachelijk’

Foto: RVDMediacriticus Marianne Zwagerman vindt het een grove schande dat mensen met een elektrisch autootje voorrang krijgen op het Hilversumse Media Park. Dat heeft ze gezegd op Radio 1. Zwagerman parkeert haar monstertruck demonstratief op stekkerplekken. “Dat rare Media Park ook. Ik parkeer hier altijd mijn auto recht voor de deur op een plek waar ik niet mag staan. Ik weet niet van wie dit park is, maar volgens mij is dit allemaal betaald met belastinggeld. Mijn belastinggeld.

De Twitter-diva, die aan de wieg stond van omroepen PowNed en WNL, vindt dat haar monstertruck juist voorrang zou moeten krijgen. “Ik betaal veel meer wegenbelasting dan jullie allemaal bij elkaar, want ik moet een zware auto rijden om een paard te mogen vervoeren, en dan mogen al die mensen die géén wegenbelasting betalen omdat ze auto’s hebben met van die snoeren eruit voor de deur parkeren.

De verwennerij van stopcontactauto’s door het Media Park roept bij Zwagerman agressie op. “Dan denk ik: doe even normaal. Weet je hoeveel wegenbelasting ik betaal?

Ík mag gewoon voor de deur staan. Jullie moeten achteraan in de rij. Zo zijn heel veel dingen oneerlijk.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen