‘Verlies Holland’s Got Talent is het trauma van SBS 6′

Het verlies van Holland’s Got Talent is hét trauma van SBS 6. Dat zei Albert Verlinde vrijdagavond in RTL Boulevard. Holland’s Got Talent is al jaren één van de weekendhits van RTL 4, maar de eerste twee seizoenen waren te zien op SBS 6. “Het is een beetje het trauma van SBS 6. Dat moet ik toch even noemen, want bijna niemand weet meer dat het ooit is begonnen bij SBS 6. Op een of andere manier is SBS 6 echter vergeten het contract te verlengen. Dat duurde allemaal een beetje lang.

Toen is het programma naar RTL verhuisd. “En die hebben er nu al jarenlang plezier van. Elke week kijken er op vrijdagavond zo’n kleine 2 miljoen mensen naar de leukste talentenjacht van Nederland.”

Holland’s Got Talent werd op SBS 6 gepresenteerd door Gerard Joling en in de jury zaten Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday.

Momenteel zendt RTL 4 het achtste seizoen van de talentenjacht uit. Johnny de Mol is voor het eerst te zien als presentator en Dan Karaty, Chantal Janzen en Gordon zitten in de jury.

Verlinde kijkt met veel plezier. “Het feit dat het zo’n leuk programma is heeft ermee te maken dat alles klopt. De redactie klopt, want alles wat je aan acts voorbij ziet komen is afwisselend en leuk.

Hij prijst de show de hemel in. “Mensen worden in hun waarde gelaten. De regie ziet er ook fantastisch uit. De samenstelling van de jury is ook heel erg knap. Alles klopt aan het programma.

Holland’s Got Talent wordt net als RTL Boulevard geproduceerd door Blue Circle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen