Tweelingdrama Mattie op voorpagina’s AD en Telegraaf

Het tweelingdrama van Qmusic-ster Mattie Valk heeft dinsdagochtend de voorpagina’s van het AD en De Telegraaf gehaald. Dat is te lezen in de kiosk. De twee grootste kranten van Nederland berichten op hun voorpagina kort over het choquerende nieuws. ‘Wel of niet de vader?’, kopt De Telegraaf en het AD meldt op zijn voorpagina: ‘Trauma dreigt voor dj Mattie’. Beide kranten pakken op pagina twee en drie uit met een groot artikel, inclusief een foto van de populaire radio-dj.

De Telegraaf heeft het nieuws over Mattie Valk onderdeel gemaakt van een groter verhaal over vaderschapstesten in Nederland. “Qmusic-dj Mattie Valk maakt pijnlijke herinneringen los bij mannen die hetzelfde is overkomen“, schrijft de krant, die vervolgens ervaringsdeskundigen aan het woord laat.

Op pagina Privé zoomt De Telegraaf enkele pagina’s verder in op Valk zelf. “Real men make twins! staat op het t-shirt dat Mattie draagt op een door hem getwitterde foto. Hij zal het nooit meer dragen…

Het AD schrijft over het enorme risico op een trauma voor Mattie. “Mattie was een soort superman, die niet één maar zelfs twee kinderen kreeg. Dit nieuws is een enorme klap in zijn gezicht“, zegt een psycholoog.

Mattie’s Qmusic-collega Wietze de Jager heeft vanochtend in zijn radioshow zijn dank uitgesproken voor de steun aan Mattie. Hij vindt de commotie wel ‘bizar’. “Het is zo groot nieuws geworden, zelfs op voorpagina’s van kranten.

Het enige wat we kunnen doen, en dat wil Mattie ook, is de show gewoon voortzetten. Om er vol en lekker vrolijk in te gaan. Dus dat doen we. Heads up.

 

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen