Twarres haalt uit naar AD en De Telegraaf

Twarres-zangeres Mirjam Timmer vindt het jammer dat het AD en De Telegraaf zo negatief berichten over de comeback van Twarres. Dat heeft ze laten weten op 100% NL. Twarres zette dinsdagavond in De Wereld Draait Door een niet al te best optreden neer. ‘Comeback Twarres draait uit op een valse mislukking’, kopte het AD, en De Telegraaf: ‘Comeback Twarres geen succes’. “Het is echt journalistiek van likmevestje. Wat een gedoe. Ik dacht: dit kan niet waar zijn, joh. Dat is verkeerd neergezet“, reageert ze.

De Telegraaf kwam dinsdagavond laat met een artikel waarin Timmer geciteerd wordt. ‘Ik zong inderdaad vals’, zou ze gezegd hebben. Maar zelf weerspreekt ze dat: “Staat dat er echt? Nee, ik heb gezegd: ‘Ik heb wel eens beter gezongen.’ Wat een gedoe zeg.

Timmer hoorde vlak na de uitzending van DWDD over de storm aan kritiek op haar optreden. “Het was hartstikke leuk. Je zit daar in een roze bubbel. Helemaal leuk en gezellig. We deden een drankje en een sigaretje. Toen kwam er iemand die naar ons toe kwam over de reacties.

Ze schrok er behoorlijk van. “Ik ken het zelf nog niet dat je meteen zo’n reactie krijgt op social media. Ik vind het vooral heel sneu dat er alleen maar naar negatieve reacties gekeken wordt, terwijl het hartstikke meevalt.

Ze baalt niet alleen van De Telegraaf. “Het AD was ook niet mild. Het AD kopieert alle negatieve dingen, maar misschien moeten ze ook de positieve dingen kopiëren.”

Timmer zit niet bij de pakken neer. “Aan de andere kant weet heel Nederland dat Twarres weer terug is.”

Lees ook: Twarres wijt ‘vals’ optreden aan falende techniek DWDD (vanochtend)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen