Toppers in RTL Late Night: ‘Geruchten publiciteitsstunt’

Foto: NOSGerard Joling heeft in Carlo’s TV Café en in Evers Staat Op gespeculeerd over het voortbestaan van De Toppers als publiciteitsstunt voor nieuwe kerstconcerten van het mannentrio. Dat bleek vanavond in RTL Late Night, waar de heren aan tafel zaten om een einde te maken aan de door hen zelf gelanceerde geruchten. In december van dit jaar vieren de Toppers hun 12,5-jarig jubileum. Dat wordt groots gevierd met concerten in Ahoy Rotterdam op 20, 21, 22, 23 en 24 december.

De Toppers beloven een ‘ultiem kerstfeest in een volledig omgebouwd Ahoy, voor de gelegenheid omgedoopt tot Topperdam’. “Droom samen met de Toppers weg naar een feeëriek en nostalgisch dorp dat zich geheel in een winterse kerstsfeer bevindt“, luidt het persbericht.

Wanneer de Toppers met hun arrenslee een tussenstop maken in Topperdam verandert het dorpje in een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel dat ieders verwachtingen zal overtreffen. Door de intimiteit van Rotterdam Ahoy ervaar je het typische warme kerstgevoel.”

Humberto Tan bewaarde het grote nieuws van De Toppers, dat uiteindelijk geen groot nieuws bleek, tot het einde van de uitzending van RTL Late Night.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen