The Voice-ster Maan bevriend met Paul Witteman

The Voice of Holland-winnares Maan de Steenwinkel heeft via haar vader een vriendschappelijke verstandhouding met VARA-coryfee Paul Witteman. Dat vertelt ze in de Privé. Haar vader Siebe de Steenwinkel is regisseur bij Pauw, waar Maan nu al een paar keer heeft mogen optreden, en kent veel tv-bekendheden. “Paul Witteman en Sonja Barend heb ik heel wat keren ontmoet. Met name Paul en mijn vader werken al zo lang samen, dat ze inmiddels goede vrienden zijn geworden.”

Dankzij haar vader hoeft Maan niet zo erg te wennen aan haar tv-optredens. “Als kind ben ik natuurlijk ook met mijn vader in de studio’s geweest, dus ik wist wel hoe dat er allemaal uitzag en hoe de tv-wereld in elkaar zit.

Andere kandidaten in The Voice moesten in tegenstelling tot Maan nog wennen aan de hele tv-wereld. “Misschien is dat inderdaad een voordeel voor me geweest toen ik meedeed aan The Voice , maar eerlijk gezegd heb ik daar nog niet zo heel erg over nagedacht.”

Wel heeft mijn vader me altijd gesteund. Vanuit zijn ervaring kon hij me precies vertellen of wat ik deed wel of niet goed overkwam op televisie.

Op de website van Pauw is een video te zien waarop de vader van Maan een rondleiding geeft door de studio van Pauw.

Het Privé-interview met Maan kunt u lezen via Blendle.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen