Teckel Messi keert terug in voetbalprogramma NOS

Foto: Leendert JansenTeckel Messi, die in 2014 stamgast was in het NOS-programma Studio Brasil tijdens het WK Voetbal, keert deze zomer terug in de EK-programmering van de omroep. Dat laat de omroep weten. Tijdens het EK zendt de NOS elke dag om 20.30 uur Studio France uit. “Hoewel zijn voetballende naamgenoot niet in actie komt op het EK, is teckel Messi weer van de partij. Tijdens het WK van twee jaar geleden heeft de huiskamerhond van de NOS heel veel harten gestolen en hij hoort er gewoon bij.

In Studio France laten Henry Schut en sidekicks Hugo Borst en Rafael van der Vaart samen met andere gasten, waaronder analisten Bert van Marwijk, Youri Mulder, Co Adriaanse, Pierre van Hooijdonk en Daniel de Ridder, hun licht schijnen over ‘the match of the day’, die om 21.00 uur begint.

Het programma wordt opgenomen in Hilversum. Tom Egbers, Joep Schreuder of Jeroen Stekelenburg zijn afwisselend in het speelstadion voor de laatste updates en interviews met de hoofdrolspelers.

Oranje komt niet in actie tijdens het komende EK. “Vanwege het ontbreken van Oranje, richt de NOS zich op nieuwe, andere verhalen. Verhalen van onze verslaggevers over de beste voetballers van Europa.”

En daarbij hebben we bijzondere aandacht voor onze zuiderburen, want de Belgen horen niet alleen bij de favorieten, ze spelen ook nog eens in een zeer boeiende poule en veel spelers genoten hun voetbalopleiding in Nederland.”

NOS Sport doet van vrijdag 10 juni tot en met zondag 10 juli van de eerste tot en met de laatste minuut via alle denkbare platforms live verslag van het EK voetbal in Frankrijk.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen