Sophie Hilbrand: ‘Liever NPO dan Netflix’

Foto: Bas LosekootSophie Hilbrand kijkt liever naar NPO dan naar Netflix. Dat vertelt de presentatrice van het programma Alpacas in Veronica Magazine. Als ze het dilemma krijgt voorgelegd, zegt de BNN-ster: “NPO. Ik moet wel. Nee, grapje! Ik kijk veel programma’s van mijn collega’s om te zien wat er zoals wordt gemaakt. Documentaires, Nieuwsuur, Pauw, De Kwis en Bureau Vooroordeel. En natuurlijk naar 24 Uur Met. Echt superstorm dat zo’n goed programma stopt.

Naast Alpacas werkt Hilbrand ook aan het tv-experiment Het Instituut, dat later dit jaar op NPO 1 komt. “Ik vind het ontzettend tof okm bij de Alpacas te zijn, maar Het Instituut is echt heel bijzonder.

Voor Het Instituut gaat Hilbrand een hoop mensen opsluiten. “We hebben honderd mensen een week lang tot onze beschikking om wetenschappelijke experimenten op uit te voeren, dat heb ik nooit eerder gezien.

Tot slot wordt ze ook nog gevraagd welk programma ze liever nieuw leven in zou blazen: Ruben vs. Sophie of Try Before You Die. “Versus. Het is zo gek om te zien wat je in twee dagen voor elkaar kunt krijgen. De ene keer sta je met een band in Paradiso en de andere keer regisseer je je eigen film. Dat geeft zo’n waanzinnig gevoel.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen