Schoonzoon Matthijs gek op SBS 6-show De Meldkamer

Ward van den Bosch (27), de schoonzoon van Matthijs van Nieuwkerk en mede-eigenaar van tv-producent Awesome Productions in Amsterdam, is gek op de SBS 6-titel De Meldkamer. Dat vertelt hij in de VARAgids. Van den Bosch vindt de realityshow ontzettend goed. “Sinds kort is mijn lievelingsprogramma De Meldkamer op SBS 6. Je ziet de melding van een incident binnenkomen en vervolgens de actie die daarop volgt – en alles wordt door camera’s geregistreerd.

Spectaculair, vindt hij het. “Van GoPro- en helikopterbeelden tot het beeld van bijvoorbeeld het casino dat ze binnenvallen. Je ziet het hele verhaal én het is echt.”

Tijdens het kijken naar De Meldkamer roept Van den Bosch kreten als ‘shot!’ of ‘kom op, doorpakken’ naar de televisie. “Vanuit mijn achtergrond als producer weet ik hoe krankzinnig veel werk het is en denk ik vaak als ik iets zie: ‘Holy shit, wat een productie’.”

Als je vervolgens de kijkcijfers terugziet en die vallen tegen, dan is dat sneu omdat je je realiseert hoe hard eraan gewerkt is.”

Het VARAgids-interview met de schoonzoon van Matthijs van Nieuwkerk kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen