‘SBS 6 is heel goed voor vrouwelijke presentatoren’

Foto: NOSPatty Brard prijst haar werkgever SBS 6 om de manier waarop het met oudere presentatrices omgaat. Dat is te lezen in weekblad Story. Brard vindt het goed dat bij SBS 6 niet alles jong en slank hoeft te zijn. “SBS 6 is heel goed voor vrouwelijke presentatoren. Er wordt niet naar leeftijd of uiterlijk gekeken. Ik vind ook dat je vrouwen als Irene Moors en mijzelf moet koesteren. Bij andere zenders zie ik jonge meiden met maatje 34 interviews doen. Die zijn puur op hun uiterlijk gekozen: zij hebben de bagage niet.”

Kennelijk vinden zenderbazen dat niet belangrijk, aldus Brard. “Kijk, die heupen zitten er bij mij aan. Maar ik heb ook een stel hersens. Zo’n kittig ding zie ik niet Bonje met de Buren presenteren. Daar heb je programma-ervaring en sociale vaardigheden voor nodig.”

Met de 61-jarige Brard gaat het beter dan ooit. “Het lijkt wel of het bij mij hollen of stilstaan is. Naast Shownieuws en Bonje met de Buren zit ik nu ook in het panel van Met De Deur In Huis waarin we binnenkijken bij bekende Nederlanders.”

Ik kom om in het werk, maar je zult mij niet horen klagen. Want welke presentatrice van 61 jaar kan dat in Nederland zeggen?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen