Ruben Nicolai rekent op tweede seizoen Idols

Foto: Bob BronshoffRuben Nicolai rekent erop dat Idols ook in het voorjaar van 2017 op de buis komt bij RTL 5. Dat heeft de presentator van de talentenjacht gezegd op 100% NL. Idols is een enorm groot succes op RTL 5 met wekelijks om en nabij de 1 miljoen kijkers, al viel de aflevering van gisterenavond wat tegen met 694.000 kijkers. “Het is zo’n succes dat het in het voorjaar wel terug zal komen. En ik schrijf me graag bij deze in om dat weer te presenteren, maar dat zit ook wel in de planning hoor“, zo vertelt Nicolai.

Nicolai presenteert het programma samen met Lieke van Lexmond. “We hebben de liveshows nog niet eens gehad en tot nu toe was het al zo’n feestje om dit te mogen presenteren. In het voorjaar komen we zeker wel terug!

Op vlaggenschip RTL 4 is Nicolai binnenkort te zien als de nieuwe presentator van het barbecueprogramma Grillmasters. Hij volgt Martijn Krabbé op. “Martijn maakt het programma ook al met zijn productiehuis en vond het een beetje gek om in ‘Herman en Martijn op de proef gesteld’ als buddies met Herman op stap te gaan en dan nu opeens in Grillmasters weer presentator en jurylid te zijn.”

Dus heeft hij mij bij RTL voorgesteld, en die vonden dat een heel goed idee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen