Robert ten Brink hysterisch van vliegende dochters

Foto: RTLRobert ten Brink wordt er licht hysterisch van als zijn dochters op vliegreis gaan. Dat onthult de RTL 4-ster in zijn column in de Vriendin. Ten Brink wil dan op de voet volgen hoe de vliegreis vordert. “Hoeveel ik zelf ook vlieg voor mijn werk: als een dochter vliegt, voelt dat anders. Het gaat zelfs zo ver, dat ik hun vluchtnummers noteert en op onze speciale flightradar24-app kijk waar ze op dat moment vliegen. Ik volg de hele start en landing en kijk tussendoor zo’n beetje elk half uur. Of kwartier misschien zelfs.

Dat nauwgezet volgen van de vliegreis maakt hem overigens nauwelijks geruster. “Dan zeg ik tegen Roos: ze vliegen nu boven de Zwarte Zee. Laat dat nu precies de informatie zijn die zij niet wil hebben. Want over een dochter die boven de Zwarte Zee vliegt, wil zij niets horen.

Heus, wij weten echt dat een vliegtuig een van de veiligste vervoersmiddelen op aarde is en wij weten ook dat er maar één vervoersmiddel veiliger is – dat schijnt de lift te zijn. Maar toch. Het is wel je dochter.

Ten Brink vliegt voor zijn programma Love is in the Air de hele wereld over. Zijn dochters volgen hun vader niet via de flightradar24-app als hij op reis gaat, aldus Ten Brink.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen