Robert ten Brink hoopt op panelshow of quiz

Foto: SBSRobert ten Brink hoopt dat hij naast All You Need Is Love en Love is in the Air ook weer een andersoortig programma mag presenteren. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Nu Ten Brink zijn show Holland’s Got Talent is kwijtgeraakt aan Johnny de Mol, is er weer ruimte voor iets anders. Als het aan hem ligt, wordt het een studioprogramma. “Dat gaat ook zeker wel gebeuren, hoor. Misschien in de hoek van panelshows en quizzen. Dat is altijd wel mijn andere liefhebberij“, vertelt hij.

Na al die jaren weet Ten Brink precies waar zijn krachten liggen. “Er zijn een paar dingen die ik wel kan en een heleboel dingen die ik niet kan. Zie je mij een talkshow presenteren? Ik niet.”

Verder bekent Ten Brink nog dat zijn exit bij Holland’s Got Talent niet helemaal vrijwillig was. “Het was een combinatie van dingen inderdaad. Het format moest eens opgefrist worden. Ik heb het vijf jaar gedaan. Daarbij kwam dat ik de afgelopen maanden op reis ben geweest, dus het kwam eigenlijk wel lekker uit.”

Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Ook zonder Robert ten Brink scoort het nog als een tierelier, zoals het altijd heeft gedaan, dus ach.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen