René van der Gijp vindt Kim-Lian van der Meij slecht

René van der Gijp begrijpt niet waarom SBS 6 in zee is gegaan met Kim-Lian van der Meij. Dat heeft hij gezegd in Voetbal Inside. Van der Gijp vindt Van der Meij een echt non-talent. “Onze grote vriend, de oude directeur van 7, Peter Lubbers, werd directeur van SBS 6 en hij kwam gelijk met: ‘De grote meid van SBS 6 wordt Kim-Lian van der Meij!’ Ik kende haar niet! Ik heb er nu twee keer naar gekeken en zet dat op Sesamstraat! Maar niet in grote shows! Ik zweer het je“, aldus de voetbalanalist.

SBS 6 trok Van der Meij ooit aan om hét gezicht te worden van het grote amusement van de zender, maar de presentatrice is bepaald geen publiekslieveling en weet maar niet te scoren. Inmiddels is haar positie bij SBS 6 verslechterd door de komst van de populairdere presentatrice Irene Moors en Lucille Werner.

Van der Meij is niet de enige tv-presentator die wordt gehekeld door Van der Gijp. Ook Jandino Asporaat (RTL5) vindt hij niets. “Jandino mag je van mij best van z’n 5 in z’n 4 zetten, hoor. Ach, man. Daar word je stapelgek van, joh. Dat is natuurlijk een denkfout van mensen dat dit multitalenten zijn. Dat is hij natuurlijk niet.”

Asporaat is momenteel te zien op een talkshow van RTL 5, maar dat stelt volgens Van der Gijp niet veel voor. “Als dat ventje gewoon iemand nadoet bij de McDonald’s, dan kan ik daar best om lachen. En die Churandy Martina deed hij hartstikke leuk na. Maar het leiden van een gesprek en proberen een leuk gesprek met iemand te krijgen, is een heel leuk ding.

Dat geldt voor Gordon ook. Die Gordon en Joling, daar kun je ontzettend om lachen, maar die talkshow van die Gordon leek natuurlijk nergens op. Dat is een ander vak.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen