Q-Niek hersteld na burn-out, ook Q-Mattie terug

Foto: Nick van OrmondtNiek van der Bruggen keert maandag terug als de vaste middag-dj van Qmusic. Dat heeft de radiozender laten weten op Twitter. Van der Bruggen, de vriend van de tien jaar oudere cougar Froukje de Both, is bijna een half jaar afwezig geweest, omdat hij moest herstellen van een burn-out. De Both heeft hem er doorheen gesleept, zei hij recentelijk op RTL 4. “Ik heb een hele lieve vriendin die me echt heel erg gesteund heeft in een periode dat ik heel moe was. We zijn er samen uitgekomen.

De dj maakte zijn radiopauze bekend op oudejaarsdag. “Ik moest even de stekker eruit trekken. Ik ben 15 jaar lang als een raket gegaan. Dan merk je dat je lichaam moe wordt en je niet meer zo creatief bent. Dan moet je even een pauze nemen en jezelf opladen om nog heel lang bij Qmusic middagshow te maken.

Hij heeft er geen moeite mee om te praten over zijn burn-out. “Mensen met een burn-out worden heel erg in de taboesfeer gehouden. Wat voor mij werkte is kappen met alcohol en ontzettend gaan sporten. Veel sporten, veel naar buiten gaan, veel praten met mensen.

Ook de afwezige helft van het ochtendduo Mattie & Wietze keert terug: Mattie Valk is voldoende hersteld van zijn babydrama.

Ondanks de persoonlijke ellende van de dj’s gaat het ontzettend goed met Qmusic. Het station zit marktleider Radio 538 op de hielen.

Update 19.00 uur – Ook Qmusic-dj Mattie Valk keert morgen terug op de radio.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen