Peter Blok voelde zich gekwetst door media

Foto: NCRVPeter Blok vindt de manier waarop de media in 2013 berichtten over zijn scheiding van Maria Goos ‘kwetsend’. Dat zegt hij dit weekend in De Telegraaf. Blok maakte na 33 jaar een einde aan zijn relatie met Goos en verliet zijn gezin voor Tjitske Reidinga, die ook een gezin achterliet. Een midlifecrisis, oordeelden de media. “Ja, en dan had ik ook nog eens een motor! Die voorstelling van zaken in de media was heel kwetsend en ingewikkeld om mee om te gaan“, aldus de acteur.

Die media-aandacht is écht de keerzijde van bekend zijn, vindt Blok. “Alles wordt onder een vergrootglas gelegd en verkeerd belicht, terwijl je denkt: jongens, láát ons nou even.”

Inmiddels zijn Blok en Reidinga drie jaar samen. Het is dus geen bevlieging gebleken. “Inderdaad. Dat dachten we toen al en nu weten we het zeker. Verder genieten we vooral van de rust, want we zijn geen nieuws meer en ook buitengewoon saai. We zijn geen glamourkoppel dat de premières afloopt.

Verder hebben we ieder ons eigen huis, maar we wonen wel vlak bij elkaar, dus we zien elkaar veel. We hebben het echt heerlijk.”

Het Telegraaf-interview met Peter Blok kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen