Nog steeds geen groen licht voor Flikken Rotterdam 2

Foto: SBSTwee maanden na de seizoensfinale van Flikken Rotterdam, is er nog steeds geen besluit genomen over een eventueel tweede seizoen. Dat heeft Victor Reinier, die meeschrijft aan de serie, gezegd op 100% NL. Reinier legt zijn focus voorlopig dan ook op Flikken Maastricht, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. “We gaan nu eerst Flikken Maastricht opnemen in de zomer en over het algemeen werkt televisie niet zo heel snel, dus voordat zij een beslissing nemen, is het meestal al twee voor twaalf, zeg maar.

De acteur zou het wel prettig vinden als de tv-bazen eens wat eerder met groen licht komen. “Misschien zijn ze heel verstandig, hebben ze het nu al besloten, zodat we ons nu ook kunnen voorbereiden.

Flikken Rotterdam deed het kijkcijfertechnisch prima, dus Reinier zou een vervolg meer dan terecht vinden. “Ik vind het niet meer dan terecht, want het is zo’n lekkere serie aan het worden. Dat zou echt geweldig zijn. Zeker voor iedereen die erin speelt. Zij verdienen het keihard.

Over Flikken Maastricht is iets meer zekerheid. Na het komende seizoen, dat in de zomer wordt opgenomen, volgt er in ieder geval nóg een seizoen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen