‘Nicolette van Dam heeft felicitatieverslaving’

Foto: RTLBekende Nederlanders lijken last te hebben van een felicitatieverslaving. Dat schrijft columnist Marcel Peereboom Voller, voormalig tv-recensent, in De Telegraaf. Feliciteren is het ‘favoriete tijdverdrijf der sterren’, meent Voller. Ook Nicolette van Dam is er druk mee. “Je gaat mij niet vertellen dat de presentatrice elke veertien dagen 75 rondjes Grand Prix uitzit, van Bahrein tot en met Monaco. Maar tijdens Max Verstappens race was ze er als de kippen bij. ‘Go go go!’, twitterde ze.

Volgens Voller is Van Dam niet meer te redden. “Teken aan de wand is dat Nicolette onlangs zichzelf feliciteerde omdat zij een stemmetje voor een film mocht inspreken.

Ook andere bekende Nederlanders stonden te dringen om Max Verstappen te feliciteren, zoals Tim Douwsma, Renate en Winston Gerschtanowitz en Quinty Trustfull. “Ook zij zijn allemaal diehard Formule 1-fans. Toch?

Nee natuurlijk niet! Deze BN’ers moeten zich laten behandelen omdat zij hun felicitatieverslaving niet meer in de hand hebben.

De BN’ers feliciteren nooit eens mensen die níet in de spotlights, is hem opgevallen. “Onze sterren feliciteren alleen binnen hun eigen kringetje. Ook als er niets te feliciteren valt: Douwe Bob werd elfde. Elfde!

De Telegraaf-column Gefeliciteerd kunt u lezen via Blendle.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen