Nicolette Kluijver valt niet in smaak als inval-Winston

Foto: SBSNicolette Kluijver wordt niet bepaald geprezen als inval-Winston in RTL Boulevard. Dat is te lezen op sociale media. Kluijver zit nu al twee avonden op de stoel van Winston Gerschtanowitz, maar blijkt niet zo goed in het oplezen van de autocue. “De manier waarop Nicolette Kluijver intro’s doet bij RTL Boulevard is echt abominabel. Er zit geen énkele pit in. Showbizzonwaardig“, zegt kijker Petra op Twitter. En Lianne: “Ze schreeuwt de hele boel bij elkaar.. Geluid serieus zachter gezet.”

Kijker Anders vindt Kluijver ‘echt een cool mens, maar haar presentatie is zo montoon’. En Tame zegt: “Hopelijk is het maar tijdelijk. Invalkracht tijdens meivakantie, zeg maar. Geen intonatie, geen succes.

Erwin is het met zijn medetwitteraars eens. “Wat is Nicolette Kluijver slecht bij RTL Boulevard. Ze leest de tekst gewoon op.” En John: “Ze kan het echttttttttt NIET..

Op de Facebookpagina van RTL Boulevard is dezelfde kritiek te horen. “Kan zij van Kluijver niet wat zachter praten die stem doet zeer aan mijn oren verschrikkelijk”, zegt Henriette.

En Sylvia: “Ja ik kijk al niet meer, zou ze zelf niet in de gaten hebben hoe ze schreeuwt of skettert.

Wat een stem verschrikkelijk, waar is Beau?”, zegt YvonSusan: “Nicolette mag nog een hoop leren.

Er zijn ook mensen die Kluijver wél graag aan de RTL Boulevard-desk zien. Zo wordt ze onder meer geprezen om haar mooie lippen.

Kluijver is vooral bekend van tv-programma’s over seks.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen