Max Verstappen vanavond in seizoensafsluiter Pauw

Foto: RTLFormule 1-sensatie Max Verstappen zit vanavond in de seizoensafsluiter van de talkshow van Jeroen Pauw. Het gaat om een exclusief interview. Dat heeft de VARA laten weten. Verstappen zorgde zondag voor een sensatie in Spanje door als eerste Nederlander én als jongste coureur ooit de Grand Prix te winnen. Na de historische overwinning was de sporter al te zien in de Ziggo Sport-talkshow Peptalk met Jack van Gelder, maar nu kiest hij ook voor een optreden in één van de drie grote talkshows.

Niet De Wereld Draait Door of RTL Late Night, maar Pauw gaat er met Verstappen vandoor. Daarmee heeft Pauw een mooie naam op de gastenlijst van de voorlopig laatste aflevering.

Het gaat goed met de talkshow van Pauw. Steeds vaker weet hij concurrent RTL Late Night te overtreffen, ondanks dat hij een half uur later begint. Vorige week scoorde Pauw drie dagen op rij meer kijkers dan RTL Late Night en deze week lukt hem dat al twee avonden.

De komende maanden moet de NPO 1-kijker het zonder dagelijkse late night-talkshow stellen, want Eva Jinek mag dit jaar op zomervakantie van de zender. Dat betekent dat RTL Late Night een zomer lang vrij baan krijgt.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen