Marijke Helwegen: ‘In de media ben ik een typetje’

Wie denkt dat Marijke Helwegen echt zo raar is als ze in de media overkomt, heeft het verkeerd. In het normale leven is ze heel serieus. Dat vertelt de societyster in weekblad Party. Helwegen zegt in het echt een totaal ander persoon te zijn dan tijdens tv-optredens zoals die in de vroegere talkshow van Robert Jensen. “Ik leef eigenlijk heel serieus. De vrouw die in het verleden in tv-programma’s als een hert danste of een duif nadeed, ben ik niet echt. Ik hoop dat iedereen dat snapt.

Het is een manier om in de belangstelling te blijven, legt Helwegen uit. “Ik wil mij niet met een grootheid als André van Duin vergelijken, maar wat hij doet, doe ik ook. Ik speel in de media geregeld een typetje.

Volgens Helwegen staat ze bekend als ontwapenend en aardig. “Ik doe geen dingen waardoor men denkt: ‘Marijke moeten wij maar eens afmaken’. In het openbaar zal ik ook nooit met een diep decolleté, of in korte rokjes, verschijnen.

Het enige wat men over mij zou kunnen zeggen, is dat ik af en toe ietwat kinderlijk voor de dag kom of een beetje gek doe.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen