Marga Bult veroordeelt grappen over Q-tweeling

Foto: RTLMarga Bult ergert zich gans aan media die zich een bult lachen om het tweelingdrama van Mattie Valk, Qmusic-dj en inval-Albert. Dat zegt ze op Twitter. Valk heeft een flinke bult opgelopen nu blijkt dat hij helemaal niet de vader is van de tweeling die zijn vriendin op de wereld heeft gezet. De media berichten er massaal over, maar er wordt ook gegrapt, bijvoorbeeld door The Post Online. Bult wijst die website terecht: “Hier maak je in mijn ogen geen grapjes over! Het zal jezelf maar overkomen.

‘Zul je zien dat Wietze vader van die tweeling is’, grapte The Post Online. Bult vindt dat niet empathisch.

Bult schrok ook erg van een oproep van De Telegraaf, dat mannen zoekt die in een soortgelijke situatie hebben gezeten. “Smakeloos… bah!”, zegt ze.

Toen Bult haar kookpunt bereikte, riep ze zichzelf tot de orde. “Heb ik mezelf toch weer opgewonden tijdens mijn leeghoofdigheid ochtend! Onrechtvaardigheid blijft me kennelijk triggeren. Snel aan de bak!

Overigens zijn er ook andere BN’ers die zich ergeren aan de berichtgeving over de Q-tweeling, zoals Nynke de Jong. “Het schijnt dat de redactie van De Telegraaf dikwijls de sifon onder de wasbak schoonlikt, gewoon omdat ze zo van andermans shit houden.

VARAgids-columnist Özcan Akyol vindt een grapje niet erg: “Ik heb mijn moeder voor de zekerheid gebeld: ik ben écht haar kind.

Lees ook: Qmusic-ster Mattie onthult bizarre reden afwezigheid (vandaag)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen