Marc-Marie interviewt Louis Theroux voor DWDD

Marc-Marie Huijbregts is vanavond geen tafelheer, maar gast in De Wereld Draait Door. Hij komt aan Matthijs van Nieuwkerk en tafeldame Evi Hanssen vertellen over een interview dat hij had met de beroemde documentairemaker Louis Theroux. Dat heeft de VARA laten weten. Theroux heeft voor het eerst in zijn carrière een bioscoopfilm uitgebracht. Het onderwerp is de beruchte Amerikaanse Scientology Kerk. Huijbregts heeft de film al gezien en sprak er uitgebreid over met Theroux.

Theroux is bekend van zijn baanbrekende films over groepen mensen die afwijkend of extreem gedrag vertonen. Van porno-acteurs en Amerikaanse neonazi’s tot extreme gelovigen.

Dankzij Theroux’ ietwat slungelige en naïeve voorkomen weet hij hun vertrouwen te winnen en door te dringen tot de beweegredenen van die mensen.

Ook de aanhangers van de Amerikaanse Scientology Kerk, bekend door beroemde aanhangers als John Travolta en Tom Cruise, staan bekend om afwijkend gedrag, maar ook om de vijandige houding tegenover de pers.

DWDD is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen