Maik de Boer: ‘Ik koos zelf voor RTL Boulevard-exit’

Maik de Boer heeft zelf gekozen voor zijn vertrek bij RTL Boulevard, waar hij jaren outfits van sterren becommentarieerde. Dat zegt de stylist vandaag in De Telegraaf. Volgens de krant waren er geruchten dat De Boer vanwege te pittige commentaren is ontslagen door RTL Boulevard, maar dat is volgens hem niet zo. “Op een bepaald moment ben je gewoon door je teksten heen en moet je verder. Maar ik ontken dat ik weg móest bij Boulevard. Die beslissing heb ik zelf genomen.

De Boer vond van zichzelf dat hij in herhaling viel bij RTL Boulevard. “Op een gegeven ogenblik had ik alles wel gezegd en hoor je jezelf in alles steeds weer herhalen.

Op de vraag waarom hij zijn ontslag niet heeft bekendgemaakt in de media, zegt De Boer: “Daar had ik geen enkele behoefte aan. Moet ik dan maar alles vertellen? Dat ik met mijn kop op televisie kom, betekent toch niet dat ik alles moet uitleggen? Ik geef ook geen interviews meer.

De stylist is tevreden met zijn huidige tv-werk. “Ik kreeg meteen al links en rechts mooie kansen. Ik was jurylid bij Krijg de klere, heb Zeesterren gedaan en Door het oog van de naald. Automatisch bewandel je dan een ander pad.

Nu doe ik mooie dingen voor SBS 6, zoals Met de deur in huis en Zullen we een spelletje doen. Ik zit nu lekker bij SBS6 en verder hoef ik niet meer zo nodig. Als je 55 bent moet je niet steeds als een aapje voor de camera willen springen.

Het Telegraaf-interview met Maik de Boer kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen