Lucille wil geen shows afpakken van Irene en Kim-Lian

Foto: TROSLucille Werner is niet voornemens om bij SBS 6 de vrouw van het grote amusement te worden. Dat vertelt ze dit weekend in een interview met het AD. Als presentatrice van groot amusement zou Werner bij SBS 6 concurreren met collega’s Irene Moors en Kim-Lian van der Meij, maar dat is ze niet van plan. “Groot amusement heb ik nooit gedaan. Ik ben meer ‘low profile’, lekker dicht bij de mensen. Ik sluit niets uit, maar het genre staat niet heel hoog op mijn verlanglijstje.

Werner wil geen genremove maken. “Mensen kennen mij vooral van de spelletjes en die zal ik ook nooit afzweren. Maar je gaat ook een heel andere kant van mij zien, in het human-interestgenre.

Mogelijk keert haar programma Lingo terug op SBS 6. Dan zou Werner vijf dagen per week te zien zijn op de zender en daarmee een erg belangrijk gezicht worden. “Toen het AD eerder deze maand schreef dat het waarschijnlijk terugkeert, explodeerde de boel werkelijk. De telefoon stond roodgloeiend en het ging bijna nergens anders meer over. Dat zegt veel over de populariteit van het programma.

SBS 6 heeft er nog geen beslissing over genomen. “Natuurlijk zou Lingo daar passen. En áls het terugkeert, wil ik dat zeker weer doen.

Dat SBS 6 het regelmatig lastig heeft met de kijkcijfers, hield Werner niet tegen om over te stappen. “Als mens ben ik een echte bouwer“, zegt ze. “Overigens is de beeldvorming dat veel daar mislukt en dat is gewoon niet waar. SBS zit enorm in de lift.

Het AD-interview met Werner kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Lucille Werner aan de slag voor SBS 6 (donderdag)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen