Loes Haverkort ‘megablij’ met kijkcijfers SBS 6-serie

Hoofdrolspeelster Loes Haverkort is ‘megablij’ met de kijkcijfers van haar SBS 6-serie De Jacht. Dat heeft ze laten weten aan Shownieuws. De Jacht trok maandag zo’n 900.000 kijkers met de eerste dubbele aflevering en versloeg daarmee de prime time-programmering van de grote concurrent RTL 4. “Ik ben echt megablij. Dit is beyond mijn verwachting geweest. Ik hoopte natuurlijk dat heel veel mensen het zouden gaan zien, maar boven de 900.000 is wel echt heel erg veel“, aldus de actrice.

Ook inhoudelijk zijn de reacties goed, aldus Haverkort. “De kijkers vinden het heel erg spannend. Dat heb ik echt van iedereen gehoord via telefoontjes en op Twitter. Iedereen vond het oprecht echt ontzettend spannend.”

Haar kinderen mochten vanwege de heftigheid niet kijken. “Nou, die zijn echt nog te jong om te kijken. Toevallig werd Johannes, mijn oudste, gisterenavond wakker en hij wilde even naar beneden komen. Ik dacht: oh, dat kan wel.

Hij ging op de bank zitten en toen was net het shot dat ik in elkaar geslagen wordt. We hebben toen toch maar even op pauze gezet.”

Als de kijkcijfers zo blijven, dan zit een vervolg er wel in. “Ik zou het echt zo te gek vinden als we een tweede seizoen kunnen maken.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen