John de Mol prijst Douwe Bob hemel in

Mediatycoon John de Mol is zeer te spreken over het optreden van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival, één van de grootste tv-events ter wereld. Dat vertelde hij woensdagavond in Pauw. Douwe Bob doet het top, vindt De Mol. “Ik vind dat Douwe Bob het echt fantastisch gedaan heeft. Niet alleen muzikaal – hij zong namelijk briljant – maar hij staat er ook echt nog met de overtuiging en kracht van een jong ventje. Het is echt heel goed gedaan“, aldus de oprichter van tv-huis Talpa.

De kracht van Douwe Bob is zijn authenticiteit, meent De Mol. “Iemand staat met z’n eigen sound met een goed liedje gewoon goed te zingen.

De Mol heeft dinsdag met plezier gekeken naar de eerste halve finale van het Songfestival. “Ik denk dat het muzikale niveau wel hoger is dan in de jaren hiervoor, toen echt gekkies de overhand hadden met de meest bizarre acts waarbij muziek niet relevant was. Ik heb best goede liedjes gehoord.”

Ook tv-technisch zat het festival goed in elkaar, vindt hij. “Als televisiemaker vind ik dat die Zweden knap werk verricht hebben, absoluut.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen